Jedz i chudnij!

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby redukować
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać około 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze sycą oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
posiłku, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna skonsumować
każda pani, aby
skutecznie
strawić i poprawić własny metabolizm.
Smakowite jadło
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie po 60 roku zycia

tabletki na odchudzanie 35+